Участващият във всички протести през последните години Йоло Денев се появи

...
Участващият във всички протести през последните години Йоло Денев се появи
Коментари Харесай

Йоло Денев се появи за учредяването на партията на Стефан Янев

Участващият във всички митинги през последните години Йоло Денев се появи за учредяването на партията на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев. За да открие процедурата за основаването на новата групировка " Български напредък " и да участва в Инициативния комитет, в залата в столичен хотел беше и Кольо Парамов

Като ядро на партията и на масата до Янев застанаха някогашният районен министър Виолета Комитова, ректорът на Университета по хранителни технологии в Пловдив проф. Пламен Моллов, Ралица Симеонова, която беше шеф на политическия кабинет в служебното държавно управление, което оглавяваше, Георги Самандов, който бе зам.-министър на енергетиката в служебните държавни управления, Данчо Бончев – консултант в Министерски съвет по време на служебните държавни управления и Николай Коев, който също работеше по време на служебните държавни управления.

" Български напредък " ще извърши демокрацията със наличие, а външната политика следва да бъде ориентирана към опазване на политическа самостоятелност посредством търсене на нужните салда. съобщи Стефан Янев, представен от БГНЕС.

" Това не е следващата партия, а достоверна групировка, която ще бъде мост сред жителите и органите на държавната власт. Ние не се опасяваме да поемем отговорност за възходящото развиване, вярната посока, която ще донесе благополучие, мир и успокоение. Вече сме го правили и няма потребност занапред да се учим ", заяви още някогашният длъжностен министър председател в две държавни управления на президента Румен Радев. Янев твърди и, че това ще бъде групировка, която ще е покрай хората, която ще работи за хората.

" От самото началото да е ясно, днешното събитие не е самоцел. Не го вършим тъй като търсим популярност или авторитет, всички сме потвърдени експерти в своите области. Правим всичко това, тъй като не ни оставиха различен избор ", сподели още той и добави:  " Не може повече да толерираме безумния авантюризъм и непросветеност, които ни водят към дъното. Ние сме пред национална злополука, а даже не сме във война ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР